lørdag den 30. maj 2009

Mobilundtagelse

Dorthe om undtagelsestilstand

Så sidder man der og tygger og tygger. På et ord.

Undtagelsestilstand.

Det er et svært ord. Ikke at udtale. Eller stave. Men skrive. Om.

Undtagelsestilstand.

Tænker over ordet og igen og igen dukker tankerne op om min stress. Men det har jeg jo skrevet om.

Undtagelsestilstand.

Har I nogensinde prøvet det med at bliver overfaldet af mobilraseri?? Man kan nærmest ikke selv styre det. Det er specielt kærester, det går ud over.

Det er nok mest kvinder, der kender fænomenet. Og ofte starter det med, at kvinden skriver en kort sød besked. "Hej skat. Hav en dejlig dag. XXX"

Manden tænker sandsynligvis; "Ahhh det var en sød besked!". Og lægger mobilen til side - for det er jo ikke noget spørgsmål. Eller noget han skal tage stilling til.

Og så her er det så forskellen mellem kvinder og mænd træder i kraft. For selvfølgelig skal manden svare, syntes vi kvinder i hvert fald.

Og så går kvinden i aktion. Med alle mulige mærkelige beskeder. Og mere og mere vrede beskeder. Især hvis manden ikke svarer indenfor 5 minutter.

Det er her jeg godt kunne tænke mig, at man kan sikre sin mobiltelefon med noget undtagelsestilstand. F.eks. kun mulighed for at sende 3 beskeder til samme nummer, og hvis man ikke får noget svar tilbage, er der lukket for at kunne sende beskeder til nummeret i mindst 2 timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar