tirsdag den 26. maj 2009

Hey babe. Take a walk on the WILD side

Linda om undtagelsestilstand:

Kender du de søndage, hvor du vågner til fornemmelsen af at små, men ivrige vikinger er i færd med at riste runer i dine frontallapper, mens din mave pludselig har besluttet sig for at forfølge en karriere som spejder med spidskompetence i knob?

Hvis jeg skulle finde på én god ting at sige om tømmermænd, så er det, at de medfører akut undtagelsestilstand.

Alt tilgængeligt mandskab indkaldes i forsøget på at gøre det bare minimalt udholdeligt at være i sin krop. Kalorietabeller og dårlig samvittighed ryger ud af vinduet skarpt, forfulgt af overskud og løbesko. Al viden om kost og dens indvirkning på kroppen suspenderes og intet er længere helligt i jagten på lindring. Salt, koldt, sødt. Ingen regler – ingen grænser.

I min omgangskreds plejer svaret at være brunch. I princippet kunne vi egentlig bare blive down town, når vi er færdige med at straffe systemet med sjusser, for det er the usual suspects, der sidder bænket om cafebordet dagen derpå. Reglerne er simple: Hvis ord presser sig på, smider man dem i scrabble bunken på midten af bordet, hvorfra resten af selskabet selv må fiske dem op og sætte dem i system, hvis de har behov for en sætning, der giver mening. Der må bestilles alt fra kortet, der må snatches fra andres tallerkner, og man SKAL blive der mindst to timer. Hvis man oven i købet kan stille med et forslag til yderligere, helende tidsfordriv, er der bonuspoint. Det er faktisk ret hyggeligt.

Nogen gange drikker vi også RIGTIG cola.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar