mandag den 2. februar 2009

Lene om hævn

Min onkel bekræftede min antagelse om, at kvinder er mænd langt overlegne, når det kommer til at finde på raffineret hævn:

En aften i sengen havde han brugt sin maskuline styrke til at holde hendes overarme fast mod sengen og kilde hende så hun sprællede.
Hun svor hævn.

Senere vågnede han ved at hun prikkede ham på skulderen. Da han slog øjnene op, så han lige op i hendes numsehul, der udvidede sig.

9 kommentarer:

 1. Nej, nej, nej ! Håber den hævn kun (øh, kun?) var varm luft! Så for et par år siden en engelsk tv-udsendelse om hævn på eks'en. En eksfrue var rasende på sin eks. Inviterede ham på middag. Havde kogt en lækker stuvning. Iblandet kvarterets hundelorte, som hun havde indsamlet. Hvordan fanden hun kunne finde på noget så modbydeligt, er en ting - men hun stod også frem på TV med det.

  SvarSlet
 2. Hvis det gør kvinder overlegne og raffinerede, at de skider på deres sovende mænd, så ser det meget slemt ud for kvinderne. Er det virkelig det bedste de kan finde på - at gå i analfasen (en fase børn er i fra 1-3 års alderen).

  SvarSlet
 3. kjensen: Det fik os til at grine ;o)

  SvarSlet
 4. Gitte: Ja der skal åbenbart ikke meget til for at glæde kvinderne i dag. Personligt er jeg dybt skuffet :-(

  SvarSlet
 5. ... men det var min onkel ikke. Han grinede og syntes at han havde verdens dejligste kæreste, når hun sådan kunne finde på at fise ham i hovedet.

  SvarSlet
 6. Hvis man kan blive SÅ skuffet over kvinder på baggrund af dette indlæg, så bliver det godt nok en lang uge du går i møde...

  SvarSlet
 7. kjensen... Man får da helt ondt af dig! :o)

  SvarSlet
 8. Lille T: Jeg har åbenbart for høje forventninger til kvinderne (på dette forum), men ondt af mig skal I nu ikke have, for det er på ingen måder synd for mig. Jeg kan faktisk godt undvære jeres ildelugtende røvhuller. At jeg så går glip af en "overlegen og raffineret hævn" må jeg jo så lære at leve med (done...).

  Gitte: Jeg frygter det ikke går over i løbet af en uge

  SvarSlet
 9. Kjensen: Ved ikke om din humor - eller mangel på samme - kender flg. ordsprog: Hvis man ikke kan lide lugten i bageriet...

  SvarSlet