lørdag den 7. februar 2009

Maj om hævn

Kunne ikke vente på karma, og den stille hævn var ikke helt nok. Jeg var blevet trådt på og revet rundt i et følelsesmæssigt helvede i 1 år.

Det handler selvfølgelig om en mandsperson. En der spillede på 2 (eller flere?) heste. Jeg var nr. 2. Dumt af mig – ja! Men man er desværre ikke altid herre over følelserne. Det var den klassiske “det kører ikke med kæresten, og det er kun et spørgsmål om tid før det er slut”. Guld og grønne skove blev lovet, store ord udvekslet. Det var mig han ville ha’.. men, altid et men. Han blev aldrig single, men holdte alligevel fast i mig.

Da det så endelig sluttede, var han bange... Bange for om kæresten ville få noget at vide. Sagde, at han havde fortalt hende om mig, men efter 1 år, hvor man efterhånden bliver god til at skelne mellem sandhed og løgn, vidste jeg det var løgn. Det var udelukkende noget der blev sagt, for at redde egen røv, og slippe afsted med det.

Den gik ikke! Efter nogle overvejelser satte jeg mig en aften foran computeren og skrev en meget lang mail – til hans kæreste. Jeg er klar over, at hun er fuldstændig uskyldig i det her, og jeg skrev ikke til hende for at gøre hende ondt - og det er jeg klar over jeg har gjort ved at skrive til hende. Jeg skrev ikke til hende med håbet om, at de ville gå fra hinanden. Men hun skulle vide, hvad han havde haft gang i. Det er ham der er gal på den - ikke hende, og ikke mig. Jeg står 100% ved det jeg har gjort. Har aldrig nogensinde gjort bare noget i nærheden af det før. Og så handlede det vel også om, at jeg bare ikke vil finde mig i at blive trådt på...

6 kommentarer:

 1. Lad mig gætte - han fik den bortforklaret og hun blev hos ham?

  SvarSlet
 2. Da Krusedullen var single foragtede hun, at mænd der var i forhold, forsøgte sig med noget. Hun synes ærligt talt din hævn var velplaceret. I det mindste kunne hans kæreste numero uno så handle ud fra en mere sandfærdigt virkelighed!

  SvarSlet
 3. Hatten af for dét. Hvor mange har ikke selv være i samme situation, og ikke gjort noget ved det?

  SvarSlet
 4. Lille T: ved det faktisk ikke. Hørte aldrig fra nogen af dem. Men hun fik at vide, at hvis han prøvede at bortforklare, så har jeg både sms'ere og mails der kan bekræfte min historie. Og hun fik mit tlf.nr...

  Krusedulle: Tak! :)

  Gitte: Tak til dig også. Tror du har helt ret i, der er mange der har haft lyst til det.

  SvarSlet
 5. PS!... så vidt jeg ved, er de stadig sammen.

  SvarSlet
 6. Tænkte det nok - hans type har et helt særligt talent på det område... Han har formodentligt ladet hende tro at han har opgivet det meste af sit liv for at være hende tro til graven - mens han fortsætter med at knalde andre hver gang hun blinker... Skål på at vi ikke har dem i vores liv mere :o)

  SvarSlet