tirsdag den 24. marts 2009

Freedom’s just another word for nothing left to lose.

Linda om frihed:

En fast kæreste er stadig på ‘Ja-tak’ listen, men så længe Post Danmark fumler rundt uden mål og med, må man i mellemtiden huske at glæde sig over følgende fordele ved at være single:

* Man er fri for at lade som om, man kan lide svigerinde, der efter 10 minutters ophold i Mexico slæber sit 3-årige barn rundt på maven i hjemmelavet stofsele, mens hun hører musik med gruopvækkende mængder af panfløjte og laver chiligryde i køkkenet, hvor katte og marsvin får lov at gå rundt på bordet.

* Man har ikke brug for følgende sætninger: ’Hvorfor fanden kommer du først nu?!’ ’Hvem er Lotte?’ og ’Jeg er IK’ sur!’

* Der er ingen, der kogevasker din svinedyre BH sammen med sit fodboldtøj eller bruger din Origins Facial Wash som sæbe og shampoo.

* Man behøver ikke se Deadline eller dokumentarudsendelser om containerskibe på Discovery.

* Man er fri for at få fibersprængninger, fordi man ikke kan lade være med at forsøge at vinde, når man slås. (For sjov. FOR SJOV, for fanden! Det flækkede øjenbryn VAR fordi jeg gik ind i døren. Ama'r.)

* Når man føler sig alene, ved man i det mindste, at den er god nok.

* Badeværelset bliver gjort rent på den RIGTIGE måde.

* Som A-kvinde er man fri for at bruge lørdag formiddag ved siden af sovende B-mand, som man forsøger at stirre til at vågne, indtil man mister tålmodigheden og råbehvisker: ”Kan du heller ikke sove mere??”

* HELE dynen er min. OG den gode pude.

Mangler vi nogen?

2 kommentarer:

  1. ...overvejer næsten at båtte husbonden ud, selvom han ikke har indført nogen svigerinder i mit liv :D

    Men skulle du få brug for endnu et friheds-sangcitat, er hermed Eagles Desperado: "And freedom - well, that's just some people talking. Your prison is walking through this world all alone."

    Mon Don Henley havde et seriøst anfald af single blues da han skrev den sang??

    SvarSlet
  2. Det jeg savner mest ved at være single er at kunne spise lige præcis hvad jeg har lyst til på et tidspunkt der suverænt passer mig og min mave.

    SvarSlet