onsdag den 25. marts 2009

Der er ikke noget, der hedder "frihed til at være ond"

Anne om frihed

”Jamen, det er fordi, jeg havde en skrækkelig barndom”

Nåååh, så skal vi nok lade være med at straffe dig for, at du er en syg og ond psykopat, hr. Fritzl.

Den er virkelig ved at være gammel og brugt, den der med at nogen begår en skrækkelig forbrydelse og undskylder sig med, at deres forældre også var syge og modbydelige.
Prøv lige og hør her: At du blev låst inde i et skab og tævet som barn er frygteligt og urimeligt, og tro mig når jeg siger, at dine forældre fortjener at brænde op i helvede.
Det er da også en rimelig forklaring på, hvorfor du selv har en anelse rod i værdierne, men hvilken del af: ”Det giver dig sgu da ikke frihed til at gøre det samme!” forstår du ikke?

Der er masser af mennesker, der oplever skrækkelige ting i deres barndom, uden de vokser op og bliver voldsforbrydere, pædofile, voldtægtsforbrydere, dyremishandlere og mordere.
Jeg bliver altså lidt træt, når psykopat-forbrydere og andre dårlige mennesker undskylder sig med deres hæslige barndom.
Det er måske en forklaring, men ALDRIG en undskyldning. Den slags forbrydelser kan ikke undskyldes. Basta!

Jeg kan personligt sagtens have ondt af den lille Josef, der blev misrøgtet som barn. Men jeg har ikke andet end dyb afsky til overs for den voksne, svært svinske Fritzl, der forhåbentlig aldrig bliver en fri mand igen.

Og i øvrigt… KU, hvad sker der med, at man skal have frihed til at slå på sine børn? Er vi ikke snart ved at have fattet, hvordan det kan ødelægge små mennesker?

I kan tage jeres idé om at genindføre revselsesretten, putte den i en kuvert og sende den til følgende adresse:

Josef Fritzl
Satanstraße 666
Helvede

Uh, eller I kunne prøve at forholde jer til ting, der giver mening.

2 kommentarer:

 1. Kan ikke lade være med at tænke på den sag, der kører for tiden i USA, med en 11-årig dreng, der skød og dræbte sin fars gravide kæreste. En domstol har i dag besluttet, at han kan dømmes som en voksen.
  Hvis han får livstid, og det er der jo så noget der tyder på, så bliver der måske lukket en mand ud af det amerikanske fængselssystem om, hvad, 20-30 år? Hvad regner de lige med at opnå med det? Tror de selv på, at han kan fungere som et normalt menneske til den tid.
  Den stakkels dreng, som jo helt afgjort er meget langt ude og har gjort noget af det allerværst tænkelige, har jo sindssygt brug for hjælp!
  USA, for helvede!

  SvarSlet
 2. Du glemmer en lille men vigtig detalje. Det var Konservativ Ungdom (KU) i __Randers__ og ikke KU som organisation, der kom med dette latterlige forslag.

  SvarSlet