lørdag den 25. juli 2009

Single pige søger - måske!

Maj om længsel

Nu har jeg jo været single i noget der ligner en milliard år, men det er ikke engang sådan, at jeg går og længes efter at få en kæreste. Det ville da være rart, bevares! Og jeg ville da bestemt ikke sige nej, hvis den rigtige kom forbi min dør en dag (plejer de ikke at gøre det?), men ikke for enhver pris.

Jeg får ofte stillet spørgsmålet/konstateringen: ”du må være meget kræsen, siden du ikke har en kæreste” – men nej! egentlig ikke. Min dør er bare utrolig svær at finde. Men jeg har ikke en facitliste, der skal ”fluebenes” af på, når jeg møder en. Om han er skraldemand eller direktør – lige fedt for mig. Det vigtigste er kemi – kemi, kemi, kemi. Og så lige, at jeg kan få lov til at være pjattet og plat. At jeg får lov til at sidde krøllet sammen i sofaen uden jeg behøver at snakke. At man ikke sidder lårene af hinanden. At jeg – og han – i det hele taget har vores egne liv, ved siden af det, vi har sammen.

Min frihed betyder meget for mig, og jeg ved, at ved at have været single i de her milliarder af år, så har jeg fået mig en masse sære vaner – f.eks. hvordan der bliver vasket op og gjort rent, hvornår man nærmest har vaskekælderen for sig selv, at man helst ikke skal snakke til mig om morgenen før jeg har overstået morgenrutinen osv..... sådan nogle små latterlige ting, som jeg vist er lidt autistisk omkring. Det vil selvfølgelig ændre sig, når man bliver 2, men baby-steps.

Uh jow forresten... er lige kommet i tanke om 1 ting jeg måske er lidt ”kræsen” omkring. Parmiddage. Det er jeg slet ikke voksen nok til.

6 kommentarer:

 1. Er du mig for 6 år siden? Undskyld, fjollet spm. men det er nøjagtig den attitude jeg havde da jeg var single fra jeg var 22 til 32 år. En dag skulle jeg skifte afdeling på arbejde og pludselig indså jeg at jeg ikke kunne undvære ham jeg sad ved siden af i den gamle afdeling, og idag er vi stadig sammen.
  Jeg vil egentlig bare sige tillykke, for jeg synes (selvfølgelig når jeg selv har tænkt sådan) at det er en god attitude at have. Simpelthen fordi at det gør at man ikke går og lader længslen efter noget andet fylde for meget. Jeg tror denne holdning til single-livet er den der bedst gør det muligt at nyde livet og være glad.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. I freakin HATE parmiddage!!

  altså . . . de der opstyltede nogen, ik! hvor veninden siger "hey, de SÅ fedt vi har mænd med fælles interesser, for så kan de to jo så sidde og snakke om våben og fiskeri - mens vi bare pimper vin og tjatter om tøseting . . . "

  behøver jeg sige, at hendes mand var revisor og min proff. soldat - og at deres holding til især våben var. . . pænt forskellige! Ahahah!! nej nej neeeeeeej!!! :D

  suk altså . . .

  jeg er skutte heller kræsen, møhøhøhø - men det gælder jo netop også om at finde den dér mand, som kan finde ud af at tøjle én, fordi een har jo nok nogle særheder og lidt for megen fri vilje - end "godt" er. . Åh, glæden ved at være en rappenskralde! møf! ;D

  SvarSlet
 4. and welcome HOME, by the way . . Good trip, ey?

  SvarSlet
 5. Helt enig mht parmiddage, hvem er det dog der har bildt de mennesker ind at bare fordi 2 mennesker er venner så er deres 'påhæng' interesseret i at sidde og konversere fremmede mennesker

  SvarSlet
 6. .. bedre sent end aldrig!

  Trine Louise: Tak!.. det er jeg faktisk rigtig glad for du syntes. Det er ikke alle der helt forstår den holdning/attitude.. men sådan er vi jo alle så forskellige.

  Pedrsn: Tak! - jæds! it was a good trip :)

  lyder som en hyggelig parmiddag du har været til -hahaha...

  Og ja! man skal finde en, der kan holde ens særheder ud, og man også kan holde hans særheder ud.

  SvarSlet