lørdag den 11. juli 2009

BFF!

Maj om venskaber

"Du ringer bare, hvis du har lyst til at ta' med i byen en aften - eller bare hænge ud". Skulle lige finde modet, men jeg gjorde det - en eller anden dag tilbage i 1995. Og vi havde vist nok en sjov bytur, men det var ikke så meget det. Jeg fik en ny rigtig god ven, en drengeven. De sidste par år jeg boede i København gik der ikke mange dage mellem vi sås. Hans lejlighed lå lige på vejen hjem til min egen, og det endte tit med vi sad en flok i hans (deres - de boede 3 i lejligheden) køkken. Drak rødvin og øl - spiste og tit endte det med en improviseret fest. Blev næsten "en af gutterne" i den flok.

Det savner jeg godt nok - lige at kunne smutte forbi hos ham. Men heldigvis er telefonen jo opfundet, og når jeg er i København skal jeg se ham. Og i den (påståede) søde juletid, når han er hjemme i Århus, er det efterhånden blevet en tradition, han kommer forbi hos min mor til brunch juleaftensdag - det er så hyggeligt.
Og så er der selvfølgelig veninderne. Der er veninder jeg har kendt i + 20 år. Der er dem, jeg har kendt i 1 år. Nogle ser jeg ofte, andre går der længere tid imellem, men jeg vil ikke undvære nogle af dem.

Og så er der en helt speciel en. Min veninde gennem snart 20 år (tror faktisk det er bedst, hvis vi holder en fest, når vi rammer jubilæet). Selvom vi har kendt hinanden i så mange år, så er vi kommet endnu tættere på hinanden de seneste par år, og jeg ved faktisk ikke rigtig hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke havde hende.

Det lyder frygtelig klicheagtig, men hvad venskaber angår, så er jeg virkelig fantastisk heldig.

Og så var der lige svaret på den lille test fra sidste uges indlæg. S/H fyren er italieneren, så kan du nok gætte, hvem tyrkeren er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar