onsdag den 4. marts 2009

Jamen, vingummierne er jo grønne…

Anne om Sundhed

Ti ting jeg ville fortælle mig selv, hvis jeg ellers gad lytte:

Chips med dip er ikke en slags kartofler med sovs. Det er IKKE aftensmad!

Chips med dip er ikke en slags kartoffelsalat. Det er IKKE frokost!

Man skal høre efter, når ens mor siger, at slik ikke er rigtig mad. Men det gør man ikke. Man forsøger i stedet at lære at håndtere livet i en kronisk sukkerchoktilstand.

Når man alligevel er i gang med at smøre sund madpakke til drengebarnet, kan man ligeså godt smøre en til sig selv. Kantinens kærnemælkshorn er kage og ikke frokost. Hører du?!?! Det er ikke rigtig mad!

Man bliver ikke veltrænet af at tænke på det motion, man ville dyrke, hvis man havde tid, penge og 17.000 andre undskyldninger. Meld dig nu til det der pilates!

Hvis det virkelig er sandt, at man ikke længere nyder smagen af blandet slik, så er løsningen ikke at tage endnu et stykke for at fjerne den dårlige smag af det foregående.

Man ser ikke mere sund ud, fordi man har en støvet kondicykel stående i soveværelset.

Det der med chipsene igen (nogle mennesker VIL bare ikke forstå det).

Ja ja, kald bare alle løbefanatikerne for sektmedlemmer. Og spå bare løs om deres fremtidige ødelagte knæ. De har i det mindste faste balder. Hvad har du selv? Hva’?!?!

Chokolade er ikke rigtig mad (ej, nu begynder det at lugte for meget af selvudråbt sundhedsekspert. Selvfølgeligt er chokolade rigtig mad. Det ved alle da).


Foto:
freedigitalphotos.net

1 kommentar:

  1. nogen gange, så syns jeg BARE du er hård!!!

    er sjåkolade nu heller ikke rigtig mad. . . hva SKEEER der!!

    SvarSlet