lørdag den 14. marts 2009

Hende gad jeg godt være

Maj om helte

Hun har (for det meste) langt lyst hår. Hun har den perfekte krop. Hun ældes med ynde. Hendes gardarobe er ret stor. Hun kan begå sig blandt jetsettet, men er heller ikke for fin til at være punker. Hun har det sejeste hus, de fedeste biler, hest og alt muligt andet super fedt "gear".

Og så har hun en mand! Eller... de blev skilt for et par år siden, og hun muntrede sig vist lidt med en ung knøs, men rygtet er, at hun har fundet tilbage til manden igen. Must be TRUE LOVE!

Og så er der navnet. Det minder egentlig lidt om en pornoskuespillerindes. Gad vide, om hun egentlig har været kærester med Hugh Heffner engang? Der har ihvertfald været mange af hans kærester, der gerne ville ligne hende.

Det er selvfølgelig Barbie jeg taler om. Denne blonde skønhed fyldte 50 år i denne uge. 50 år! Tillykke til hende (og Mattel). Og hvis jeg ser ud som hende, når jeg er 50, så klager jeg bestemt ikke. OK! måske lidt urealistisk, men hvis jeg så bare kunne stoppe tiden nu, og bliver ved med at se ud, som jeg gør idag, så vil jeg egentlig være meget godt tilfreds. Og uanset hvad - vil hellere ligne Barbie end Bratz. Har i set, hvor store deres hoveder er?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar